Safe-tech 4G

Ha koll på era entréer

Övervaka noggrant varje individ som träder in i er fastighet genom att dra nytta av de senaste och mest pålitliga passersystemen, som är fullt integrerade med intercom-funktionalitet (dörrklocka).

Övervaka era källare

Inbrott i källaren utgör en betungande börda ekonomiskt och tidsmässigt samtidigt som det skapar en känsla av otrygghet bland de boende. Genom att dra nytta av våra avancerade övervakningskamerasystem kan ni inte bara avskräcka potentiella inbrottstjuvar utan också bistå polisen i deras arbete för att öka tryggheten!

Alltid ett säkert garage

Garaget utgör alltid en sårbar punkt i en bostadsrättsförening (BRF), och det är beklagligtvis enkelt för någon att smita in innan garageporten har hunnit stängas efter en bil. För att öka säkerheten kan vi inte bara erbjuda avskräckande övervakningskameror utan också integrera en innovativ lösning som automatiskt öppnar garageporten med hjälp av en kamera som läser av registreringsskyltar.

Miljörummet

Källsortering utgör en central komponent i att förhöja trivselfaktorn inom bostadsrättsföreningen. Beklagligtvis finns det medlemmar som inte helt omfamnar detta koncept och istället följer sina egna regler. De felaktiga sorteringarna innebär betydande ekonomiska utgifter för bostadsrättsföreningen. Det är dags att identifiera de ansvariga för att sätta stopp för detta.

Rulla till toppen